Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│Un secol de educație la Școala Nr. 1
17.06.2022
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 217

A fost o zi specială pentru cei care au crescut și s-au dezvoltat în cadrul Școlii Gimnaziale Nr. 1 din Slatina. La ceas aniversar, unitatea de învățământ a pregătit mai multe activități festive, alături de foști elevi și profesori.


A fost sărbătoare, azi, la Școala Gimnazială Nr. 1 din Slatina. Unitatea de învățământ a împlinit 100 de ani de activitate, iar cu această ocazie, a fost organizat un program aniversar special. Seria activităților a continuat, apoi, cu mai multe momente artistice la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”.
Școala Gimnazială Nr. 1 este una dintre cele mai vechi unități de învățământ din orașul nostru, care a modelat parcursul profesional a numeroase personalități importante, la nivel național. Astăzi, foști absolvenți și profesori ai acestei școli, s-au adunat, nostalgici, pentru a revedea locul în care ei au crescut. Printre ei s-a aflat și celebra soprană Felicia Filip.
La eveniment au participat și reprezentanți ai administrației locale: viceprimarul Slatinei, Alexandru Berechet și vicepreședintele Consiliului Județean Olt, Ionuț Ivan.
În ultima vreme, la Școala Nr. 1 au fost făcute o serie de investiții, realizate de Primăria Slatina. Copiii beneficiază acum de un cabinet stomatologic modern, iar toate clasele sunt dotate cu aparatură de ultimă generație, în pas cu tehnologia.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022