Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Procurorii cer 30 de ani de închisoare pentru Gheorghe Dincă
17.06.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 294

Cazul lui Gheorghe Dincă, ucigașul din Caracal, a ajuns la final. La termenul de astăzi, procurorul de caz a cerut pedeapsă maximă pentru acesta, respectiv 30 de ani de închisoare cu executare.


Dincă este acuzat că le-a ucis pe Luiza Melencu şi pe Alexandra Măceşanu, în locuinţa sa din Caracal. El a fost trimis în judecată, de către procurorii DIICOT, pentru acuzațiile de: trafic de persoane, trafic de minori, viol, omor calificat şi profanarea de cadavre.

Complicele său, Ștefan Risipiţeanu, a fost judecat pentru viol. În cazul său, procurorii au cerut pedeapsa de 12 ani de închisoare, pentru viol.

Tribunalul Olt a rămas în pronunțare, urmând ca sentința să fie dată, cel mai probabil, pe 12 august.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022