Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Trafic restricționat între Slatina și Valea Mare
16.06.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 996

Traficul rutier între localitățile Slatina și Valea Mare a fost restricționat, astăzi, pe parcursul întregii zile, din cauza unor lucrări ce se desfășoară la Drumul Expres Craiova-Slatina-Pitești. Șoferii de camioane au fost sfătuiți de poliție să folosească rute ocolitoare.


 Având în vedere lucrările care au loc la Drumul Expres 12 (DEx12), traficul rutier pe Drumul Național 65 - European 574, între localitățile Slatina și Valea Mare a fost restricționat, începând de azi-dimineață și până în această seară. Circulația s-a desfășurat alternativ, pe sensul de deplasare Slatina către Pitești, fiind folosiți piloți de dirijare ai executantului lucrărilor.
„Restricțiile de trafic sunt necesare pentru continuarea lucrărilor la Drumul Expres 12, iar, pe această cale, sfătuim conducătorii de autovehicule cu masa totală maxim autorizată mai mică de 3,5 tone să folosească ruta ocolitoare, Drumul Județean 653, respectiv Drumul Județean 657, ce tranzitează localitatea Valea Mare”, apare în comunicatul Poliției Olt.
Polițiștii rutieri rămân în continuare în zonă, pentru monitorizarea și fluidizarea circulației autovehiculelor și recomandă conducătorilor auto să manifeste răbdare și prudență în trafic și să respecte semnificația indicatoarelor rutiere montate temporar.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022