Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mihalache revine la conducerea Poliției Slatina
16.06.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 853

Comisarul-șef Mihai Mihalache s-a întors la conducerea Poliției municipiului Slatina. Începând de astăzi, el este, din nou, șef al Poliției Slatina, potrivit reprezentanților IPJ Olt. Victor Vladu, cel care a ocupat această funcție până acum, revine la conducerea Secţiei de Poliție Rurală Verguleasa.


 În perioada, 16 iunie 2020- 15 iunie 2021, Mihai Mihalache a fost inspector-șef al Inspectoratului de Poliție Județean Olt. De atunci și până luna aceasta a fost împuternicit pe funcția de adjunct al IPJ. Inspectoratul este condus acum de comisarul-șef, Ionuț Ilinca, și adjunctul său Daniel Constantin.

Mihai Mihalache a mai fost la conducerea Poliției municipiului Slatina, inițial ca adjunct, iar din 2018 a fost numit șef.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022