Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Controale pentru prevenirea furtului de lemne
16.06.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 129

Controale ample ale Poliției Olt, pentru prevenirea furtului de material lemnos. Luna aceasta, oamenii legii au făcut verificări în tot județul, la depozitele de lemne, dar și în trafic. Au fost oprite vehiculele ce transportau material lemnos, cantități întregi fiind confiscate în urma neregulilor găsite de Poliție.


 De la începutul lunii iunie, polițiștii Inspectoratului de Poliție al Județului Olt au desfășurat activități pentru prevenirea și combaterea transportului ilegal de material lemnos și depozitarea și comercializarea acestuia, fără respectarea prevederilor legale. Verificările au avut loc în tot județul. Au fost controlate societățile comerciale care desfășoară astfel de activități, dar și vehiculele ce transportă astfel de materiale.
Pe lângă amenzile aplicate, a fost dispusă și măsura confiscării materialului lemnos transportat ilegal.
În timpul controalelor, la Caracal, polițiștii, împreună cu reprezentanți ai Ocolului Silvic au depistat pe varianta ocolitoare a municipiului Caracal, un tânăr, de 22 de ani, în timp ce transporta, cu o autoutilitară, peste 8 metri cubi de lemne, din speciile fag, salcâm și carpen, ce aparține unei societăți comerciale din județul Gorj, care avea avizul de însoțire a mărfii expirat. Societatea a fost amendată cu 5.000 de lei, iar lemnele au fost confiscate. Verificările Poliției vor continua și în perioada următoare.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022