Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Șarpe de peste un metru în Spitalul din Balș
15.06.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2540

Panică în Spitalul din Balș. Un șarpe de peste un metru a intrat în unitatea sanitară și a ajuns până în sala de mese. Medicii au sunat la 112, iar un echipaj de jandarmi a ridicat reptila periculoasă.


A fost panică, ieri, la Spitalul orășenesc Balș. Un șarpe a fost filmat în unitatea sanitară, în timp ce se târa pe podea, urcând apoi pe zid. O persoană a observat totul și a anunțat medicii, care au sunat la 112. Reptila, cu lungimea de peste un metru, a fost ridicată de jandarmi.
Șarpele ar fi intrat în spital pe o ușă de acces din spate, pe care o folosesc angajații unității medicale și care fusese lăsată deschisă. În acel moment, niciun pacient nu se afla în zonă. În ultima perioadă, mai mulți șerpi au fost găsiți în județul Olt. Jandarmii au intervenit pentru a-i scoate din case, din curți și chiar de la motorul unei mașini.
Reprezentanții Agenției pentru Protecția Mediului Olt spun că, din fericire, șerpii din zona noastră nu sunt periculoși.
Jandarmii olteni fac apel la oameni să nu intervină singuri pentru îndepărtarea șerpilor, pentru că poate fi, totuși, periculos. Cel mai bine este să sune la 112 și să ceară ajutor.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022