Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│S-a deschis Expo Flora 2022
19.05.2022
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 2709

Iubitorii de flori sunt așteptați, zilele acestea, în zona Parcului Tineretului din Slatina, pentru a admira și achiziționa plantele preferate. Până duminică seara aici va fi Expo Flora, unul dintre cele mai spectaculoase evenimente organizate de primăria municipiului.


23 de standuri cu flori vor colora și parfuma Aleea Eroilor din Slatina, până duminică seara. După o pauză de doi ani cauzată de pandemia de Covid-19, administrația municipiului organizează o nouă ediție a evenimentului Expo Flora.
„Dragi slătineni,
Odată cu ridicarea restricțiilor cauzate de pandemie, revenim treptat la normalitate și reluăm activitățile cu scop recreativ dedicate tuturor slătinenilor.
Ediția cu numărul 26 a manifestării EXPO FLORA și-a deschis porțile astăzi și pentru prima dată se desfășoară pe Aleea Eroilor, în proximitatea Parcului Tineretului .
Invit toți slătinenii dornici de a relua tradițiile orașului nostru și iubitorii de flori să ni se alăture la această manifestare organizată în perioada 19-22 mai.”, a transmis pe Facebook primarul Slatinei, Emil Moț.
Pe parcursul celor patru zile de festival al florilor, la eveniment vor fi amplasate și trei standuri ale unor cunoscuți meșteri populari olteni, patru standuri cu produse hand-made și patru cu delicatese dulci.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022