Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Haine contrafăcute, ridicate de Poliție
17.05.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1318

Zeci de articole de îmbrăcăminte au fost confiscate de Poliția Olt, în urma unor controale la comercianții de pe raza județului. Polițiștii au descoperit că hainele erau contrafăcute: purtau mărci identice sau similare cu o marcă înregistrată. Marfa de contrabandă a fost ridicată, iar comercianții au fost sancționați.


 Acțiune pentru prevenirea comerțului ilicit de produse contrafăcute în județul Olt. Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat controale în bazare și centre comerciale din Slatina, Balș, Caracal și Corabia, pentru a verifica dacă hainele și încălțămintea sunt comercializate în mod legal. Mai mulți comercianți au fost găsiți cu nereguli și s-au ales cu dosar penal.
„Astfel, în urma verificărilor, polițiștii au constatat 7 infracțiuni de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, fiind confiscate 88 de articole vestimentare”, apare în comunicatul Poliției Olt.
Verificările vor continua și în perioada următoare, spun reprezentanții Poliției Olt. Acțiunea are ca scop prevenirea și combaterea comerțului ilicit de produse contrafăcute.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022