Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mamă și fiu, morți în accident
11.05.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 12845

O mamă și fiul său și-au pierdut viața după un accident ce a avut loc aseară, pe DN 54, în afara localității Vișina. Cei doi se aflau într-o căruță care a fost spulberată de un autoturism. Polițiștii au stabilit că șoferul care a provocat accidentul tocmai depășise un autoturism, iar la intrarea pe bandă a lovit căruța care circula în fața sa.


 Accident cumplit, seara trecută, pe Drumul Național 54, în afara localității Vișina. O căruță în care se aflau o mamă și fiul său a fost lovită în plin de un autoturism. În urma impactului, femeia, de 73 de ani, și fiul ei de 47 de ani, au fost răniți, fiind transportați la Spitalul municipal Caracal. Din păcate, la scurt timp după accident, femeia a decedat. În cursul nopții trecute, și fiul acesteia s-a stins din viață.
Potrivit anchetatorilor, autoturismul care a lovit mașina tocmai efectuase o depășire, iar la revenirea pe bandă, nu a păstrat distanța regulamentară și a intrat în căruța care circula în fața sa. În urma accidentului și șoferul a avut nevoie de îngrijiri medicale. Polițiștii îl cercetează acum pentru fapta sa.
Conducătorul auto a fost transferat ulterior de la Spitalul din Caracal la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Polițiștii spun că șoferul nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Ancheta continuă.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE