Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Angajatul băncii rămâne în arest
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 81

Fostul angajat al unei bănci din Slatina, cercetat pentru realizarea de operațiuni bancare frauduloase, rămâne în arest preventiv. Ceilalți doi inculpați au fost eliberaţi sub control judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile. Decizia aparține magistraților Curții de Apel Craiova.




În urma perchezițiilor procurorilor DIICOT la începutul acestei luni, în cadrul unei acțiuni de destructurare a unui grup infracțional specializat în efectuarea de operațiuni financiare frauduloase, au fost emise mandate cu propunere de arestare pe numele a trei persoane: un fost angajat al unității bancare a cărei bază de date s-a accesat ilegal și alți doi bărbați, reprezentanții unei firme din Brebeni, implicată în operațiunile financiare frauduloase. Nemulțumiți de decizia judecătorilor olteni de a rămâne după gratii pentru 30 de zile, inculpații în dosar au depus contestație la Curtea de Apel Craiova. Judecătorii doljeni au menținut arestul preventiv pentru angajatul băncii. Ceilalți doi vor fi cercetați în libertate.

Decizia magistraților este definitivă. Anchetatorii spun că, în urma tranzacțiilor ilegale, din contul societății păgubite au fost efectuate transferuri de 400.000 de lei.

Redactor: Iulia Nedeloiu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copii puțini, clase îmbinate

Din cauza numărului tot mai mic de copii, mai multe unități de învățământ din județul Olt funcționează în sistem de învățământ simultan. Asta înseamnă că în aceeași sală de clasă învață, cu același cadru didactic, și copii de clasa I, a II - a, a III - a și chiar a IV - a. Potrivit datelor oficiale, în 67 de școli se învață simultan cu două clase, iar în patru unități de învățământ se învață cu patru clase.
12 Sep 2024