Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ţurţurii aduc amenzi
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 78

Chiar dacă iarna aceasta nu ne-a pus probleme deosebite din punct de vedere al cantităţii de precipitaţii, zăpada rămasă pe acoperişurile blocurilor sau ale altor clădiri poate pune în pericol siguranţa cetăţenilor. De aceea, proprietarii au obligaţia să înlăture ţurţurii formaţi la baza şarpantelor, în caz contrar vor răspunde contravenţional.




Zăpada căzută la sfârşitul săptămânii trecute nu a dat bătaie de cap participanţilor la trafic. Cei care mai au încă de suferit de pe urma ei sunt pietonii. Capcanele de gheaţă formate în urma topirii zăpezii de pe acoperişuri pot pune în pericol oricând sănătatea trecătorilor. Pentru evitarea producerii unor evenimente nefericite, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă vin cu o serie de recomandări pentru proprietarii de locuinţe şi asociaţiile de proprietari.

Cei care nu îndepărtează zăpada din faţa spaţiilor comerciale sau a locuinţelor, precum şi ţurţurii, intră sub incidenţa noului Regulament de Salubrizare, aprobat prin hotărâre de consiliu local.

Dacă în anii anteriori au fost aplicate zeci de astfel de sancţiuni, de data aceasta campaniile de informare au contribuit la responsabilizarea cetăţenilor din municipiu.

Redactor:Iulia Nedeloiu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copii puțini, clase îmbinate

Din cauza numărului tot mai mic de copii, mai multe unități de învățământ din județul Olt funcționează în sistem de învățământ simultan. Asta înseamnă că în aceeași sală de clasă învață, cu același cadru didactic, și copii de clasa I, a II - a, a III - a și chiar a IV - a. Potrivit datelor oficiale, în 67 de școli se învață simultan cu două clase, iar în patru unități de învățământ se învață cu patru clase.
12 Sep 2024