Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PRIMARUL VICTOR DIMA A PLECAT LA CERURI
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 134

Victor Dima, primarul comunei Coteana s-a stins din viaţă la 52 de ani.


Din 2013, lupta cu o boală cruntă, o tumoare pe creier, şi cu toate că a făcut mai multe intervenţii chirurgicale în ţară şi străinătate nu a reuşit să se vindece. Ieri după amiază a fost dus cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, iar la scurt timp a decedat.

Victor Dima a fost primar în Coteana timp de 25 de ani, din 1990, de la primele alegeri libere, transformând comuna într-o localitate modernă, cu drumuri asfaltate, şcoli şi instituţii renovate. Victor Dima era inginer, absolvind Institutul Politehnic Bucureşti şi Facultatea de Drept din cadrul Universităţii din Craiova. Era căsătorit şi avea doi copii.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Redactor: Crina Jilavu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copii puțini, clase îmbinate

Din cauza numărului tot mai mic de copii, mai multe unități de învățământ din județul Olt funcționează în sistem de învățământ simultan. Asta înseamnă că în aceeași sală de clasă învață, cu același cadru didactic, și copii de clasa I, a II - a, a III - a și chiar a IV - a. Potrivit datelor oficiale, în 67 de școli se învață simultan cu două clase, iar în patru unități de învățământ se învață cu patru clase.
12 Sep 2024