Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Hoţii i-au lăsat fără telefonie fixă
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 70

Cetăţenii din comuna Coloneşti au rămas fără telefonie fixă, după ce cablurile telefonice au fost furate zilele trecute de autori necunoscuţi. Oamenii spun că nu este pentru prima dată când se întâmplă astfel de lucruri şi au senzaţia că poliţia nu ia nicio măsură.




Locuiorii din Coloneşti sunt disperaţi din cauza hoţilor care ar face orice pentru a obţine un ban nemuncit. Mai nou, aceştia fură cablurile de telefonie fixă, pe care îl vând la centrele de colectare a fierului vechi.

Cazul a fost preluat de oamenii legii, care au demarat acţiunea de cercetare.

Dacă după furturile anterioare reprezentanţii companiei de telefonie au reuşit să remedieze problema în scurt timp, acum oamenii nu vor putea avea o convorbire mai devreme de o lună.

În toate cazurile în care au fost sesizate acte de comitere a unor astfel de infracţiuni au fost întocmite dosare penale si se efectuează ceretări pentru identificarea autorilor. Anul trecut, prin acţiunile repetate ale poliţiei s-a reuşit scăderea cu 180 a unor astfel de fapte.

Redactor: Iulia Nedeloiu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copii puțini, clase îmbinate

Din cauza numărului tot mai mic de copii, mai multe unități de învățământ din județul Olt funcționează în sistem de învățământ simultan. Asta înseamnă că în aceeași sală de clasă învață, cu același cadru didactic, și copii de clasa I, a II - a, a III - a și chiar a IV - a. Potrivit datelor oficiale, în 67 de școli se învață simultan cu două clase, iar în patru unități de învățământ se învață cu patru clase.
12 Sep 2024