Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Update: Arest preventiv pentru Adrian Gălbenușe
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 90

Update/Adrian Gălbenușe, principalul suspect în cazul crimei din Slatina a fost prezentat în aceasă după-amiază în fața judecătorilor de la Tribunalul Olt, după ce procurorii au cerut arestarea sa preventivă. Instanța a emis pe numele suspectului mandat de arestare preventivă pentru următoarele 30 de zile, acesta fiind cercetat pentru omor calificat.


Adrian Gălbenușe, tânărul de 27 de ani suspectat că a ucis o femeie in plina strada, cu mai multe lovituri de cutit, a fost retinut pentru 24 de ore. El va fi prezentat astăzi in fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru omor calificat. Anchetatorii spun că suspectul și-a recunoscut fapta.

După mai multe ore de audieri ale martorilor şi căutare a unor dovezi împotriva principalului suspect, Adrian Gălbenuşe, anchetatorii spun că au tot ce le trebuie pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs crima de joi seara.



Tânărul suspectat că ar fi ucis-o pe femeia în vârstă de 59 de ani s-a predat în această dimineaţă, la Poliţia Municipală. Oamenii legii au început audierile şi au adunat date care să demonstreze că el este făptaşul. În acest moment, surse din rândul anchetatorilor spun că au un probatoriu solid împotriva sa, iar în cursul zilei de astăzi se va emite, pe numele lui Andrian Gălbenuşe, o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Acesta urmează să fie prezentat Tribunalului Olt, cu propunere de arestare preventivă.

Între timp, prefectul Silviu Neacşu a transmis un mesaj prin care informează populaţia Slatinei şi a judeţului Olt că s-au luat toate măsurile pentru asigurarea unui climat de siguranţă publică.

Redactor: Simona Vârban
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE