Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Anchetatorii restrâng cercul suspecţilor
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 179

„Numai un om cu probleme poate face aşa ceva”. Aceasta este singura explicaţie pe care o găsesc rudele femeii de 59 de ani, ucisă aseară în plină stradă. Iar bănuielile par a se adeveri. Surse din cadrul anchetei au declarat că principalul suspect este un tânăr cu probleme comportamentale.




UPDATE - Adrian Gălbenuşe, principalul suspect. Surse din rândul anchetatorilor ne-au declarat în urmă cu puţin timp că principalul suspect în cazul crimei de pe strada Toamnei este Adrian Gălbenuşe, zis Adel, vecin cu victima. Tânărul este vărul din fraţi al lui Cristi Gălbenuşe, sportivul ucis în vara anului trecut într-un bar din Slatina.






Scenele de groază petrecute ieri seară pe strada Toamnei nu vor fi uitate uşor de martorii evenimentului.

În întunericul nopţii, martorii au desluşit o siluetă neagră de statură medie, care a luat-o la fugă pe strada Armoniei.

Victima se despărţise de fiica ei în urmă cu 20 de minute. Ajunsă acasă, împreună cu soţul său, femeia şi-a amintit că vrea să cumpere fructe şi a plecat la piaţă. În doar câteva minute, soţul avea să primească un telefon care anunţa cumplita veste.

Rudele femeii de 59 de ani sunt consternate. Nu înţeleg cum s-a putut întâmpla aşa ceva.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, suspectul principal ar fi tânăr de 30 de ani, vecin de bloc cu victima. Acesta ar avea probleme comportamentale, dar nu se află  în evidenţele Spitalului de Psihiatrie. În orele scurse de la petrecerea tragediei, anchetatorii au audiat mai multe persoane, printre care s-au aflat şi membrii familiei principalului suspect, despre care nimeni nu mai ştie nimic încă de ieri. Pentru prinderea autorului, echipaje mixte ale forţelor de ordine au constituit filtre la toate ieşirile din oraş. Microbuze, autoturisme personale, toate au fost verificate de oamenii legii. Locul în care femeia de 59 de ani a fost ucisă cu nu mai puţin de nouă lovituri de cuţit s-a transformat în loc de pelerinaj pentru slătinenii veniţi să aprindă o lumânare, în semn de protest pentru oribila crimă.



Redactor: Iulia Nedeloiu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE