Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Strehareţ, raiul hoţilor de lemne
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 88

An de an, în anotimpul geros, copacii din pădurea Strehareţ se răresc cât vezi cu ochii. Aproape zilnic, poliţiştii locali identifică persoane care sustrag material lemnos din această zonă. Scuzele sunt de fiecare dată aceleaşi: lipsa banilor pentru a-şi putea cumpăra lemne.




Dacă ieri, în cadrul buletinului de ştiri, vă prezentam un material despre hoţii de lemne care au făcut un obicei din a tăia zilnic copacii din pădurea Strehareţi, astăzi alţi doi bărbaţi au căzut în plasa poliţiştilor locali. Faţă în faţă cu oamenii legii, cei prinşi asupra faptului au încercat să se disculpe, crezând că vor reuşi să îi înduplece pe poliţişti.

Obişnuiţi cu astfel de scuze, oamenii legii nu s-au lăsat convinşi cu una cu două. Cu legea în mână aceştia au urmat procedurile legale în acest caz.

Cei doi bărbaţi au fost însoţiţi până la sediul Direcţiei Silvice, acolo unde au fost predate lemnele sustrase.

Redactor: Iulia Nedeloiu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copii puțini, clase îmbinate

Din cauza numărului tot mai mic de copii, mai multe unități de învățământ din județul Olt funcționează în sistem de învățământ simultan. Asta înseamnă că în aceeași sală de clasă învață, cu același cadru didactic, și copii de clasa I, a II - a, a III - a și chiar a IV - a. Potrivit datelor oficiale, în 67 de școli se învață simultan cu două clase, iar în patru unități de învățământ se învață cu patru clase.
12 Sep 2024