Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Omorâtă pentru câţiva lei
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 98

O femeie a murit după ce a fost lovită cu bestialitate în zona capului.Chiar dacă a încercat să îşi piardă urma, agresorul a fost găsit câteva zile mai târziu, iar acum se află în arestul poliţiei.




Începutul acestui an a fost tragic pentru o bătrână de 72 de ani din comuna Dăneasa. Aceasta a fost găsită fără suflare în locuinţa sa. Femeia prezenta mai multe multe lovituri în zona capului, iar motivul crimei a fost jaful. Procurorii au stabilit că victimei i-au fost sustrase bijuteriile din aur, precum şi o sumă de bani.

Agresorul se află acum încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Olt, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat. Alţi doi tineri se află în arestul poliţiei după ce au jefuit şi agresat un bărbat de 81 de ani.

Pe numele celor doi, procurorii au emis mandate de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi tentativă de omor calificat.

Redactor: Iulia Nedeloiu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copii puțini, clase îmbinate

Din cauza numărului tot mai mic de copii, mai multe unități de învățământ din județul Olt funcționează în sistem de învățământ simultan. Asta înseamnă că în aceeași sală de clasă învață, cu același cadru didactic, și copii de clasa I, a II - a, a III - a și chiar a IV - a. Potrivit datelor oficiale, în 67 de școli se învață simultan cu două clase, iar în patru unități de învățământ se învață cu patru clase.
12 Sep 2024