Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Revelion în aer liber
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 114

Și anul acesta, slătinenii au ales să petrecă Revelionul în stradă. Ca de fiecare dată, Esplanada a fost gazda petrecerii, iar pe scenă au urcat atât artiști locali, dar și îndrăgiții membrii ai trupei Lala Band, Dorian Popa și Alina Eremia.




Minus 17 grade. Atât au indicat termometrele în data de 31 decembrie. Și cum distracția nu ține cont de frig sau alte impedimente, slatinenii nu s-au dat bătuţi și au petrecut noaptea dintre ani în aer liber. Împreună cu prietenii au cântat și au dansat alături de artiștii care au apărut pe scena amplastă pe Esplanadă. Dorian Popa a fost cel care a deschis spectacolul. Tot la Slatina a fost prezentă și Alina Eremia, și îndrăgiți soliști ai Ansamblului Profesionist Doina Oltului. Așa cum i-a obișnuit, primarul Minel Prina le-a fost alături slătinenilor în noaptea dintre ani.



Trecerea în noul an a fost marcată de un impresionant foc de artificii și multă șampanie. Pe jocul de lumini s-au bucurat și pensionarii care au ales să petreacă Revelionul alături de prieteni, la restaurantul de pe dealul Gradiște. Primăria Slatina le-a pregătit participanților o petrecere de neuitat.

Redactor: Iulia Nedeloiu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copii puțini, clase îmbinate

Din cauza numărului tot mai mic de copii, mai multe unități de învățământ din județul Olt funcționează în sistem de învățământ simultan. Asta înseamnă că în aceeași sală de clasă învață, cu același cadru didactic, și copii de clasa I, a II - a, a III - a și chiar a IV - a. Potrivit datelor oficiale, în 67 de școli se învață simultan cu două clase, iar în patru unități de învățământ se învață cu patru clase.
12 Sep 2024