Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Evaziune cu ştiuleţi
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 90

Societăţile care îşi desfăşoară actvitatea în domeniul morăritului şi panificaţiei s-au aflat tot anul trecut în vizorul oamenilor legii. Acţiunile desfăşurate la nivel naţional pentru prevenirea evaziunii fiscale au scos la iveală nereguli şi în Olt, astfel că valoarea sancţiunilor aplicate a depăşit şase miliarde de lei vechi.




În 2014, echipele de poliţişti au efectuat la nivel naţional peste 180.000 de controale la depozite de cereale, unităţi de morărit, panificaţie şi patiserie, distribuitori, comercianţi, dar şi persoane fizice care îşi desfăşoară activitatea în acest domeniu. Din totalul acţiunilor de control, cele desfăşurate în Olt reprezintă 2%.



Oltenii au fost campioni la furatul ştiuleţilor de porumb. Peste două tone de cereale au fost descoperite de oamenii legii.  În timp ce la nivel naţional au fost încheiate nu mai puţin de 1.300 pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale şi au fost aplicate aproape 59.000 de sancţiuni contravenţionale, poliţiştii olteni au întocmit 15 dosare penale.



În urma verificărilor efectuate au fost indisponibilizate şi confiscate bunuri în valoare de peste 50.000 de lei.



Redactor: Iulia Nedeloiu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copii puțini, clase îmbinate

Din cauza numărului tot mai mic de copii, mai multe unități de învățământ din județul Olt funcționează în sistem de învățământ simultan. Asta înseamnă că în aceeași sală de clasă învață, cu același cadru didactic, și copii de clasa I, a II - a, a III - a și chiar a IV - a. Potrivit datelor oficiale, în 67 de școli se învață simultan cu două clase, iar în patru unități de învățământ se învață cu patru clase.
12 Sep 2024