Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Păşiţi în noul an în siguranţă!
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 87

Sute de furturi într-o singură lună. Aşa arată raportul poliţiei oltene pe noiembrie. Si pentru că zilele acestea mulţi olteni vor pleca în vacanţă, oamenii legii ne atenţionează să ne asigurăm locuinţa înainte de plecare. 




Într-o singură lună, la nivelul judeţului Olt poliţiştii au înregistrat peste 330 de furturi din locuinţe şi autoturisme.

În această perioadă aglomerată, oltenii trebuie să fie mai atenţi atunci când îşi fac cumpărăturile. De aseamenea, aveţi grijă la postările de pe reţelele de socializare. Doar gândul că sunteţi departe de casă alături de toată familia poate naşte idei în capul hoţilor, care nu vor ezita să vă treacă pragul.

Iar dacă vă deplasaţi în concediu cu un alt autoturism decât cel personal, înainte de a pleca asiguraţi-vă încă o dată că nu aţi lăsat la vedere obiecte valoroase.



Redactor: Iulia Nedeloiu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copii puțini, clase îmbinate

Din cauza numărului tot mai mic de copii, mai multe unități de învățământ din județul Olt funcționează în sistem de învățământ simultan. Asta înseamnă că în aceeași sală de clasă învață, cu același cadru didactic, și copii de clasa I, a II - a, a III - a și chiar a IV - a. Potrivit datelor oficiale, în 67 de școli se învață simultan cu două clase, iar în patru unități de învățământ se învață cu patru clase.
12 Sep 2024