Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Oltul, sub zodia gerului
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 91

Dacă până ieri dimineaţă Oltul s-a aflat sub avertizare de cod galben de ninsoare, din acesată seară judeţul nostru intră sub zodia gerului. Atenţionarea este valabilă până în data de 2 ianuarie, iar meteorologii anunţă temperaturi ce pot coborî, pe timpul nopţii, până la minus 25 de grade.




Membrii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă s-au reunit astăzi după-amiază, la sediul Prefecturii, în cadrul unei şedinţe extraordinare, pentru a pune la punct toate măsurile ce trebuie luate având în vedere informarea meteorologică de vreme deosebit de rece şi ger.

Această informare a fost transmisă şi comitetelor locale pentru situaţii de urgenţă din judeţ, care au obligaţia ca în aceste condiţii să asigure spaţii de cazare persoanelor fără adăpost.

Dacă în oraşe precum Caracal, Corabia, Drăgăneşti şi Scorniceşti nu au fost identificate persoane fără adăpost până acum, Slatina are pe listă 20 de oameni ai străzii. Nu toţi aleg să meargă peste noapte la băile comunale, acolo unde este asigurat spaţiul de cazare.

Şi Balşul se află pe lista localităţilor care vor asigura adăpost pe timp de noapte oamenilor străzii, trei la număr până acum. În cazul în care şi alte persoane se află în această situaţie, acestea pot cere ajutor la sediul primăriei.



Redactor: Iulia Nedeloiu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copii puțini, clase îmbinate

Din cauza numărului tot mai mic de copii, mai multe unități de învățământ din județul Olt funcționează în sistem de învățământ simultan. Asta înseamnă că în aceeași sală de clasă învață, cu același cadru didactic, și copii de clasa I, a II - a, a III - a și chiar a IV - a. Potrivit datelor oficiale, în 67 de școli se învață simultan cu două clase, iar în patru unități de învățământ se învață cu patru clase.
12 Sep 2024