Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Condamnări în dosarul „liceenii”
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 108

Procesul liceenilor din Slatina ridicaţi cu mascaţii DIICOT Olt în luna mai şi acuzaţi de consum de droguri a ajuns la final. Magistraţii Tribunalului Olt au anunţat, zilele trecute, sentinţele în cazul celor 51 de inculpaţi, printre care se află şi 15 elevi de la trei licee cunoscute din Slatina.




Cele mai dure pedepse au fost aplicate capilor reţelei aflaţi în arest preventiv la Penitenciarul din Craiova. Aceştia au primit condamnări cu executare, între şapte ani şi patru luni şi patru ani. De asemenea, un alt inculpat deţinut la Penitenciarul Arad, a fost condamnat la şase ani şi trei luni de închisoare cu executare. Verdictul nu este final, putând fi atacată cu recurs. În acelaşi dosar, în cazul a 11 adolescenţi consumatori de cannabis,  judecătorii au aplicat amenzi penale în valoare de până la 2.800 de lei, pentru consum ilegal de droguri. Alţi 16 inculpaţi au fost condamnaţi la un an de închisoare, magistraţii hotărând amânarea aplicării pedepsei pe durata a doi ani de supraveghere.

Redactor: Iulia Nedeloiu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copii puțini, clase îmbinate

Din cauza numărului tot mai mic de copii, mai multe unități de învățământ din județul Olt funcționează în sistem de învățământ simultan. Asta înseamnă că în aceeași sală de clasă învață, cu același cadru didactic, și copii de clasa I, a II - a, a III - a și chiar a IV - a. Potrivit datelor oficiale, în 67 de școli se învață simultan cu două clase, iar în patru unități de învățământ se învață cu patru clase.
12 Sep 2024