Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Se circulă în siguranţă
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 96

Aflat sub cod galben, alături de alte 24 de judeţe, Oltul nu a fost afectat de zăpada care a căzut neîncetat începând de ieri după-amiază. Zeci de utilaje de deszăpezire au acţionat pentru ca circulaţia pe drumurile judeţene să se defăşoare în bune condiţii.




Chiar dacă în ziua de Crăciun temperaturile au fost mult peste cele normale, în cele din urmă zăpada şi-a făcut apariţia. În mai multe judeţe din ţară a fost instituit cod roşu de ninsori şi viscol, iar Oltul s-a aflat sub incidenţa codului galben. Din fericire, ninsoarea nu a pus probleme autorităţilor, care au fost pregătite pentru înlăturarea stratului de zăpadă, care în unele zone a depăşit 25 de centimentri.

Pentru ca traficul să se defăşoare în condiţii normale, firmele de deszăpezire care acţionează în cele cinci zone ale judeţului au împrăştiat sute de tone de material antiderapant.

Iar dacă zăpada nu a dat bătaie de cap autorităţilor, meteorologii atrag atenţia populaţiei că în următoarele zile mercurul în termometre va coborî drastic. Astfel că, de Revelion, cei care se vor încumeta să petreacă noaptea dintre ani în stradă trebuie să ştie că vor avea parte de o temperatură de până la -18 grade Celsius.

Redactor: Iulia Nedeloiu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copii puțini, clase îmbinate

Din cauza numărului tot mai mic de copii, mai multe unități de învățământ din județul Olt funcționează în sistem de învățământ simultan. Asta înseamnă că în aceeași sală de clasă învață, cu același cadru didactic, și copii de clasa I, a II - a, a III - a și chiar a IV - a. Potrivit datelor oficiale, în 67 de școli se învață simultan cu două clase, iar în patru unități de învățământ se învață cu patru clase.
12 Sep 2024