Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
În slujba cetăţenilor, în orice condiţii
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 91

150 de solicitări primite din partea cetăţenilor, peste 50 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproape 14.000 de lei. Acesta este bilanţul activităţii poliţiştilor olteni din ultimele  zile. Printre cei amendaţi s-au aflat şi şoferii care nu şi-au echipat corespunzător autoturismele.




Având în vedere că Oltul s-a aflat sub atenţionare de cod galben de ninsoare, efective ale Poliţiei Rutiere, împreună cu cele de Ordine Publică, din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, au acţionat pentru siguranţa traficului pe raza întregului judeţ. Astfel, peste 200 de oameni ai legii au fost pregătiţi să intervină în orice moment pentru ca circulaţia să se desfăşoare în bune condiţii.

Încă o dată, poliţiştii atrag atenţia participanţilor la trafic să nu plece la drum fără a-şi echipa corespunzător autoturismele. În caz contrar vor fi sancţionaţi conform legii, aşa cum s-a întâmplat şi zilele acestea cu şoferii care s-au aventurat pe străzile acoperite cu zăpadă fără a avea cauciucuri de iarnă.

Poliţiştii aflaţi în misiune în zilele de sărbătoare au intervenit la peste o sută de solicitări venite din partea cetăţenilor prin intermediul serviciului 112.

Redactor: Iulia Nedeloiu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copii puțini, clase îmbinate

Din cauza numărului tot mai mic de copii, mai multe unități de învățământ din județul Olt funcționează în sistem de învățământ simultan. Asta înseamnă că în aceeași sală de clasă învață, cu același cadru didactic, și copii de clasa I, a II - a, a III - a și chiar a IV - a. Potrivit datelor oficiale, în 67 de școli se învață simultan cu două clase, iar în patru unități de învățământ se învață cu patru clase.
12 Sep 2024