Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sărbători în siguranţă
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 115

Sărbătorile de iarnă se vor desfăşura în condiţii de singuranţă maximă, având în vedere efectivele sporite ce vor acţiona zilnic la nivelul întregii ţări. Şi la Olt, sute de oameni ai legii vor veghea la desfăşurarea în bune condiţii a manifestărilor prilejuite de Crăciun şi Anul Nou.  




În perioada 24 decembrie - 5 ianuarie, peste 25.000 de forţe subordonate Ministerului de Interne vor acţiona zilnic la nivelul întregii ţări. Anunţul a fost făcut astăzi, în cadrul videoconferinţei susţinute de viceprim-ministrul Gabriel Oprea. Claudia radu: 0.17 în

De asemenea, poliţiştii rutieri vor fi prezenţi în stradă cu efective mărite pentru preîntâmpinarea evenimentelor nedorite în trafic.

Nici şoferii împătimiţi ai vitezei nu vor scăpa de vigilenţa aparatelor radar.

Ca de fiecare dată, jandarmii olteni vor fi şi ei la datorie. Peste 200 de uniforme albastre vor fi prezente zilnic în mijlocul cetăţenilor, gata să intervină în orice moment pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor ce pot afecta liniştea şi ordinea publică.

REDACTOR: IULIA NEDELOIU
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copii puțini, clase îmbinate

Din cauza numărului tot mai mic de copii, mai multe unități de învățământ din județul Olt funcționează în sistem de învățământ simultan. Asta înseamnă că în aceeași sală de clasă învață, cu același cadru didactic, și copii de clasa I, a II - a, a III - a și chiar a IV - a. Potrivit datelor oficiale, în 67 de școli se învață simultan cu două clase, iar în patru unități de învățământ se învață cu patru clase.
12 Sep 2024