Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mii de petarde confiscate
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 97

În ciuda acţiunilor repetate întreprinse de oamenii legii olteni, vânzătorii ilegali de articole pirotehnice continuă să îşi desfăşoare nestingheriţi activitatea de comercializare a petardelor şi artificiilor. Nu mai puţin de 5.100 de astfel de obiecte au fost confiscate weekend-ul acesta de jandarmi.




Sărbătorile de iarnă constituie un bun prilej pentru unii comercianţi să îşi rotunjească veniturile considerabil din vânzarea obiectelor pirotehnice. Chiar dacă ştiu că activitatea pe care o desfăşoară este ilegală, aceştia continuă să vândă la colţ de stradă, de obicei în locuri foarte aglomerate, petarde şi artificii. Preţurile mici atrag ca un magnet clienţii, iar afacerea merge strună. Oamenii legii încearcă pe cât posibil să diminueze acest fenomen, iar zilele trecute jandarmii olteni au confiscate mii de astfel de obiecte.

Obiectele pirotehnice au fost ridicate de jandarmi şi împreună cu actele de sesizare au fost înaintate Biroului Armament, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, pentru continuarea cercetărilor. Comercianţii trebuie să ştie că pentru vânzarea fără autorizaţie a acestor obiecte pirotehnice riscă închisoarea de la 3 luni la 1 an.



REDACTOR: IULIA NEDELOIU
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copii puțini, clase îmbinate

Din cauza numărului tot mai mic de copii, mai multe unități de învățământ din județul Olt funcționează în sistem de învățământ simultan. Asta înseamnă că în aceeași sală de clasă învață, cu același cadru didactic, și copii de clasa I, a II - a, a III - a și chiar a IV - a. Potrivit datelor oficiale, în 67 de școli se învață simultan cu două clase, iar în patru unități de învățământ se învață cu patru clase.
12 Sep 2024