Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Martirii Revoluţiei, omagiaţi
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 103

La 25 de ani de la Revoluţia din Decembrie 1989, reprezentanţii instituţiilor oltene, alături de revoluţionari, dar şi simpli cetăţeni, s-au adunat la Troiţa Eroilor Revoluţiei pentru a depune coroane şi jerbe de flori în memoria celor care şi-au dat viaţa pentru libertatea noastră.




După un sfert de secol, amintirea celor care au luptat pentru libertatea noastră este încă vie în inimile urmaşilor. Revoluţia din Decembrie 1989 reprezintă unul dintre momentele-cheie ale istoriei poporului român. Evenimentul de azi a debutat cu o slujbă de pomenire, oficiată de un sobor de preoţi, în frunte cu Episcopul Slatinei şi Romanaţilor, Preasfinţitul Sebastian.

Tot astăzi, o delegaţie a Jandarmeriei Olt a participat la activităţile comemorative organizate în localitatea Comani, unde a fost depusă o coroană de flori la Monumentul Eroului Sublocotenent Popa Daniel Vasile, militar împuşcat la Otopeni în data de 23 decembrie 1989. Manifestările dedicate comemorării evenimentelor din decembrie ’89 s-au încheiat cu defilarea gărzii de onoare.



REDACTOR: RALUCA BRABETE
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copii puțini, clase îmbinate

Din cauza numărului tot mai mic de copii, mai multe unități de învățământ din județul Olt funcționează în sistem de învățământ simultan. Asta înseamnă că în aceeași sală de clasă învață, cu același cadru didactic, și copii de clasa I, a II - a, a III - a și chiar a IV - a. Potrivit datelor oficiale, în 67 de școli se învață simultan cu două clase, iar în patru unități de învățământ se învață cu patru clase.
12 Sep 2024