Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Europe Direct şi-a premiat voluntarii
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 99

Centrul Cultural „Eugen Ionescu” a găzduit vinerea trecută evenimentul „Gala Europe Direct Slatina”, în cadrul căruia şi-a premiat cei mai implicaţi voluntari din 2014. La eveniment au luat parte şi reprezentanţi din partea mass-media, care au fost de asemenea premiaţi.




Centrul Europe Direct a oferit diplome voluntarilor care s-au remarcat şi s-au implicat în activităţile de promovare a valorilor europene pe tot parcursul anului 2014. Cei prezenţi la eveniment au avut parte şi de surprize muzicale oferite de tineri talentaţi din judeţul nostru.

De asemenea, reprezentanţii Centrului de Informare Europe Direct Slatina au ţinut să transmită tuturor colaboratorilor un mesaj cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Pentru perioada 2013-2017, obiectivul general al Centrului de Informare Europe Direct Slatina este acela de a juca rolul de prim punct de acces al comunităţii din judeţul Olt la informaţii privind Uniunea Europeană.



REDACTOR: RALUCA BRABETE
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copii puțini, clase îmbinate

Din cauza numărului tot mai mic de copii, mai multe unități de învățământ din județul Olt funcționează în sistem de învățământ simultan. Asta înseamnă că în aceeași sală de clasă învață, cu același cadru didactic, și copii de clasa I, a II - a, a III - a și chiar a IV - a. Potrivit datelor oficiale, în 67 de școli se învață simultan cu două clase, iar în patru unități de învățământ se învață cu patru clase.
12 Sep 2024