Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Oltul, din nou sub ape
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 122

Inundaţiile au lovit din nou judeţul Olt. Peste 700 de gospodării, 4.000 de hectare de teren agricol şi păşuni au fost afectate, iar locuitorii din Crâmpoia nu pot aprinde o lumânare la mormintele celor dragi, din cauza apei care a acoperit cimitirul.




Oltul se confruntă din nou cu o situaţie dramatică. Cantităţile însemnate de apă care s-au abătut asupra sudului ţării au afectat mai multe localităţi ale judeţului.



Movileni, Valea Mare, Crâmpoia, Şerbăneşti, Coloneşti, Cârlogani, Corbu, Schitu şi Baldovineşti sunt cele nouă localităţi care au înaintat până acum situaţia pagubelor produse de inundaţii.



În localităţile Crâmpoia şi Şerbăneşti, 11 militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Slatina, au acţionat mai bine de zece ore pentru evacuarea apei din gospodăriile oamenilor, precum şi pentru salvarea mai multor animale ale cetăţenilor.



Încă de marţi dimineaţă, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă a fost activată grupa operativă judeţeană, formată din reprezentanţi ai Prefecturii, Poliţiei, Jandarmeriei, care păstrează în permanenţă legătura cu Poliţia de Frontieră.

REDACTOR: IULIA NEDELOIU
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE