Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Se asfaltează în Drăgăneşti Olt
18.12.2015
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 150

Oraşul Drăgăneşti Olt capătă o altă faţă în ceea ce priveşte infrastructura rutieră. Dacă până nu de mult pe străzile din această localitate se circula cu dificultate, acum mai multe artere se află în plin proces de modernizare sau chiar au fost finalizate.




Edilul oraşului Drăgăneşti Olt investeşte în confortul cetăţenilor, dar şi al celor care tranzitează localitatea. În baza unui proiect a cărui valoare este de aproximativ 16 milioane de lei, mai multe străzi au fost cuprinse în programul de reabilitare. Printre acestea se află şi o porţiune din drumul judeţean de la intrarea în localitate, stradă greu practicabilă până acum ceva timp.

În prezent, lucrările de asfaltare se află în plină desfăşurare pe Oltului, una din cele şapte străzi cuprinse în proiect.

În primăvara anului viitor, edilul localităţii va propune spre finanţare un nou proiect în urma căruia vor fi asfaltate alte 11 străzi. După implementarea acestuia, aproximativ 75% din întreaga infrastructură rutieră a oraşului Drăgăneşti Olt va fi modernizată.

Redactor: Iulia Nedeloiu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE