Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Inter Olt şi-a afumat adversarul
05.10.2015
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 154

Inter Olt Slatina continuă seria rezultatelor pozitive înregistrate în acest sezon al Ligii a treia, cu o victorie pe terenul celor de la CS Afumaţi. 1-2 a fost rezultatul final al partidei disputate sâmbătă după amiază. Pentru gruparea de pe malul Oltului şi-au trecut numele pe lista marcatorilor Cătălin Ionescu şi Robert Gherghe.
Multe cartonaşe galbene, un jucător eliminat şi un antrenor trimis în tribună. Cu alte cuvinte, multă tenisiune din partea echipei din Afumaţi care era hotărâtă să câştige prin orice mijloace şi cu orice preţ partida cu Inter Olt Slatina. Planul lor a dat greş şi asta pentru că băieţii lui Oprescu şi-au arătat adevărata valoare în teren. Scorul a fost deschis de oaspeţi în minutul 18 de Cătălin Ionescu. Rezultatul a rămas nemodificat până în minutul 52, când gazdele reuşesc să înscrie prin Răzvan Pivniceru. Istoria jocului se scrie în minutul 87, când oltenii dau lovitura de graţie printr-un alt tânăr, Robert Gherghe. Victoria muncită obţinută de olteni a avut şi un preţ. Accidentarea atacantului Bobi Verdeş.

Antrenorul slătinean s-a arătat dezamăgit de tot ceea ce s-a întâmplat pe stadionul din Afumaţi.

La meciul de la Afumaţi, gruparea olteană a fost susţinută din tribune şi de doi foşti elevi ai lui Dan Oprescu, Ovidiu Morariu şi Cristian Bardu, cei doi evoluând pentru echipa de pe malul Oltului, sezonul trecut, în Liga a doua. După acest joc, Inter Olt Slatina rămâne liderul seriei a treia a Ligii a treia. Echipa olteană deţine un total de 16 puncte, la egalitate cu ocupanta poziţiei a doua, CN Dinicu Golescu Câmpulung.

Redactor: Cristina Dimulescu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE