Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Au luptat pentru bronz
18.08.2015
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 126

Luptătorii de la CSM Slatina şi-au mai adăugat în palmares încă o medalie de bronz. S-a întâmplat recent, la Târgu Mureş, unde a avut loc finala Campionatului Naţional Superligă Seniori.

Echipa de lupte greco-romane de la Clubul Sportiv Municipal Slatina a avut parte de o finala cu meciuri intens disputate. Orice punct obţinut a însemnat apropierea de podium. În urma unei prestaţii foarte bune, elevii lui Constantin Scuturiciu s-au întors acasă cu medalia de bronz. Luptele care s-au dat pentru locul trei al podiumului nu au fost deloc unele uşoare. După această competiţie, seniorii de la CSM Slatina antrenaţi de Constantin Scuturiciu au luat o binemeritată vacanţă, care se va încheia pe data de 1 septembrie. De altfel, şi colegii lor mai mici de la LPS Slatina îşi vor relua antrenamentele tot la această dată.

La nivel de lupte greco-romane, prima competiţie din noul sezon va avea loc la Slatina, în perioada 18-19 septembrie, şi se va desfaşura în sala de sport de la LPS. Este vorba despre prima etapă a Campionatului Naţional Liga Cadeţilor. Deja sunt înscrise în competiţie câte şapte echipe pentru fiecare categorie, la lupte greco-romane, lupte libere şi lupte feminine.REDACTOR: CRISTINA DIMULESCU
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE