Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Start în noul an academic la Eurognosi Slatina-Craiova
07.10.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 672

Astăzi, Centrul de limbi străine Eurognosi Slatina-Craiova și-a deschis larg porțile, dând startul unui nou an academic. Cursanții, de toate vârstele, au fost întâmpinați cu entuziasm, iar sălile de clasă au răsunat de glasurile vesele și curioase ale copiilor dornici să învețe o limbă străină.


 Centrul de limbi străine Eurognosi Slatina-Craiova a deschis astăzi un nou capitol academic, cu un început promițător plin de entuziasm și energie. La Slatina, cei care au întâmpinat cursanții la inaugurarea acestui an, au fost chiar managerul școlii, Andra Bărbulescu, alături de echipa sa de profesori dedicați.
O altă clasă plină cu zâmbete și îmbrățișări călduroase.
Începutul anului școlar a marcat pentru elevii mai mari o revenire la ritmul intens al cursurilor și al activităților educaționale.
Emoții mari au avut și cei care au pășit pentru prima dată în această școală.
De peste 11 ani, Eurognosi Slatina-Craiova oferă cursuri dinamice și atractive, completate de o varietate de activități recreative menite să facă procesul de învățare cât mai plăcut și eficient.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Bâlciul recoltei în buricul orașului

A apus demult vremea celebrelor mustării, unde, pe lângă licoarea dulce, ușor înțepătoare, a strugurilor abia zdrobiți, sfârâiau grătarele cu pastramă, mici și fleici, iar muzica lăutărească întregea tabloul idilic. Slătinenii de odinioară își amintesc ce mare sărbătoare era Ziua Recoltei, oraganizată undeva, la marginea orașului, când bunici, părinți și copii, frumos îmbrăcați, practic toată suflarea orașului, mergeau să se bucure și să mai tăifăsuiască. S-au dus vremurile acelea. Ziua Recoltei s-a transformat într-un bâlci, într-o alergătură, într-un business, într-o înghesuială, în plin centrul orașului, cu puțini producători de-ai locului, dar cu mulți comercianți și cu manele. Astfel se celebrează trimp de trei zile la Slatina ceea ce ar trebui să fie cu adevărat frumos Ziua Recoltei.
11 Oct 2024