Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Școala Nr.3 și problema corpului B
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 49

Proiectul de extindere a corpului B de la Școala Gimnazială Nr.3 din Slatina a generat o polemică generală, mai ales în ultima ședință de Consiliu Local. Concret, unitatea de învățământ avea nevoie de o anumită sumă de bani pentru a plăti ultimele facturi pentru lucrări și pentru a putea realiza recepția investiției. Echipa OLT Tv a fost, astăzi, la Școala Gimnazială Nr.3 pentru a vedea cum își desfășoară copiii orele de curs, dar și pentru a întreba profesorii și părinții despre necesitatea acestei lucrări.


 Ședința Consiliului Local de astăzi a oferit un nou moment de dezbatere în rândul consilierilor locali, pe marginea proiectului 258/18.09.2024, ce face referire la aprobare rectificării bugetului local de venituri și cheltuieli pe anul 2024. Concret, consilierii PSD au depus un amendament prin care Primăria Slatina se obligă să aloce suma de 388.000 RON pentru finalizarea lucrărilor de extindere a corpului B al Școlii Gimnaziale Nr.3, astfel încât, elevii de aici să își poată desfășura orele de curs în condiții normale. Consilierii PNL și primarul ales al Slatinei, Mario De Mezzo, au fost, însă, împotriva alocării acestei sume, ținând cont că, din evidența serviciului contabil din cadrul primăriei, bugetul este insuficient pentru a suporta o asemenea cheltuială.

Echipa OLT Tv s-a deplasat, astăzi, la unitatea de învățământ pentru a vedea realitatea de la Școala Gimnazială Nr.3. Directorul unității de învățământ ne-a explicat motivele care stau la baza necesității acestei extinderi și ne-a invitat în sala de sport să observăm modul în care una din clasele care ar fi trebuit să fie mutate în noul corp de clădire își desfășoară, acum, orele de curs.
Subiectul a generat o dezbatere și în rândul părinților, însă, cu toții spun că își vor ca investiția de extindere a noului corp să fie finalizată în cel mai scurt timp posibil.

Întreaga dezbatere din ședința de Consiliu Local din data de 24 septembrie 2024, dar și toate celelalte subiecte și interpelări va putea fi vizionată în, astăzi, la ora 20:20 pe postul regional de televiziune OLT Tv.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE