Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Conferință Erasmus la Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu”
20.09.2024
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 226

Activitățile din cadrul programului Erasmus s-au încheiat cu o conferință internațională la Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu”. La eveniment au fost prezente cadre didactice din tot județul, reprezentanți ai învățământului oltean și partenerii acestui proiect din Malta și Grecia.


 După o săptămână plină de activități, elevii din Malta și Grecia, care au venit la Slatina prin programul Erasmus+, au încheiat această experiență inedită cu o conferință la Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu”. Tema acestui proiect a fost incluziunea, un concept important în societatea noastră, deoarece educația trebuie să se adreseze tuturor copiilor, indiferent de mediul din care provin. Atât directorul unității de învățământ care a coordonat seria activităților desfășurate la Slatina, cât și reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Olt au vorbit despre importanța acestui proiect în amfiteatrul Liceului Teoretic „Nicolae Titulescu”.
Astăzi a fost ultima zi la Slatina pentru cadrele didactice și elevii veniți din Malta și Grecia în vizită, urmând ca ei să se întoarcă acasă cu amintirea unei experiențe cu totul aparte.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE