Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Elevii de la Economic, noi premii în arta culinară
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 283

Noi rezultate pentru elevii de la Liceul Economic „Petre S. Aurelian” din Slatina. Recent, au participat la un concurs gastronomic profesional ce a avut loc la Constanța. Ca niște bucătari adevărați, tinerii de la Economic au cuceriut juriul cu peștele pe care l-au preparat și au încheiat competiția, pe podium.


 O nouă participare cu succes a elevilor de la Liceul Economic „P.S Aurelian” din Slatina la un concurs gastronomic. Tinerii, împreună cu profesorul lor, au mers la Constanța, la evenimentul „Black Sea Fish Festival”, unde au avut de gătit preparate din pește și fructe de mare care trăiesc în habitatul Mării Negre și al Deltei Dunării. Iar rețetele au avut succes. Elevii de la Economic au cucerit juriul cu gustul preparatelor făcute în grabă și cu mari emoții, pentru unii dintre ei.
Nu este primul concurs de la care elevii se întorc acasă cu premii. Profesorul lor este mândru de rezultatele obținute și spune că aceste competiții au un rol foarte important pentru pregătirea viitorilor bucătari de la Economic.
Tinerii spun că vor mai participa și la alte concursuri gastronomice, unde, speră, de asemenea să obțină noi rezultate bune, pentru că își doresc să devină bucătari de succes.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copii puțini, clase îmbinate

Din cauza numărului tot mai mic de copii, mai multe unități de învățământ din județul Olt funcționează în sistem de învățământ simultan. Asta înseamnă că în aceeași sală de clasă învață, cu același cadru didactic, și copii de clasa I, a II - a, a III - a și chiar a IV - a. Potrivit datelor oficiale, în 67 de școli se învață simultan cu două clase, iar în patru unități de învățământ se învață cu patru clase.
12 Sep 2024