Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Elevi din Grecia și Malta, în vizită la Olt Tv
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 169

Experiență inedită pentru un grup de tineri veniți în vizită în orașul nostru prin programul Erasmus. Ei avut ocazia de a vedea studioul Olt Tv, pentru a lua contact cu această profesie și pentru a afla mai multe despre lumea jurnalismului.


 25 de elevi și cadre didactice din Malta și Grecia au venit la Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu” din Slatina prin programul Erasmus+, pentru a face un schimb cultural inedit, dar și pentru a afla mai multe despre teme importante precum incluziunea socială. În cadrul programului de activități, copiii au vizitat și studioul de știri Olt Tv, acolo unde au putut afla mai multe despre lumea jurnalismului și procesul de realizare a unei știri. Tinerii s-au simțit minunat să ia parte la această experiență, iar interesul pentru cum funcționează această profesie a fost unul crescut.
Pe copiii angrenați în acest proiect îi așteaptă o săptămână plină, în care vor învăța cât mai multe lucruri și vor lega adevărate relații de prietenie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copii puțini, clase îmbinate

Din cauza numărului tot mai mic de copii, mai multe unități de învățământ din județul Olt funcționează în sistem de învățământ simultan. Asta înseamnă că în aceeași sală de clasă învață, cu același cadru didactic, și copii de clasa I, a II - a, a III - a și chiar a IV - a. Potrivit datelor oficiale, în 67 de școli se învață simultan cu două clase, iar în patru unități de învățământ se învață cu patru clase.
12 Sep 2024