Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CNIM|La școală, ca într-o familie
10.09.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 362

Colegiul Național „Ion Minulescu” este una din unitățile de învățământ etalon ale județului Olt. Secretul rezultatelor de excepție pe care elevii de aici le adaugă în fiecare an în portofoliul școlii este comuniunea. Indiferent că sunt elevi, dascăli sau părinți, cu toții formează o familie mare și unită, cu un singur obiectiv: excelența.


 Odată cu debutul noului an școlar, a început și o nouă aventură pentru elevii Colegiului Național „Ion Minulescu”, un loc în care performanța, excelența și succesul sunt obiective native. Tinerii spun că a fi liceean la „Minulescu” este o chemare a sufletului și minții lor, formându-se o conexiune specială între ei și spiritul minulescian.
Familia este cuvântul cheie al atmosferei speciale de la Colegiul Național „Ion Minulescu”. Copiii spun că se simt ca acasă, și asta datorită relației apropiate dintre elevi și profesori.
Acest lucru se întâmplă și cu cei care pășesc timizi pentru prima dată în curtea liceului. Chiar dacă este doar a doua zi de școală, mulți dintre bobocii minulescieni simt atmosfera de familie și sunt nerăbdători să pornească în această aventură minunată.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE