Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Back to school marca All 4 Children
10.09.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 182

Campania „Back to school”, inițiată de voluntarii Asociației „All 4 Children’s Rights” Slatina, a reușit să aducă zâmbetul pe buzele a zeci de copii defavorizați din comuna Slătioara. Peste 60 de ghiozdane personalizate au fost echipate cu toate rechizitele necesare și distribuite în rândul copiilor din localitate.


 Educația este o prioritate, nu un privilegiu. Este mesajul după care tinerii Asociației „All 4 Children’s Rights” Slatina au inițiat campania Back to School, o acțiune ce a avut ca scop sprijinirea elevilor din mediul rural care se confruntă cu dificultăți financiare. Pentru a veni în ajutor, voluntarii de aici au reușit să strângă un număr de aproximativ 60 de ghiozdane echipate complet, astfel încât copiii comunei Slătioara să aibă toate lucrurile necesare începerii unui nou an școlar.
Acțiunea din acest an a fost organizată în parteneriat cu reprezentanții Consiliului Școlar al Elevilor Olt, dar și cu tinerii și cadrele didactice ale Școlii Gimnaziale „Nicolae Iorga”, C.A.R. Învățământ Slatina și reprezentanții grupului Prysmian Slatina.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE