Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Alexe Marin”|An școlar cu surprize și noutăți
09.09.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 913

Prima zi de școală a fost specială și pentru elevii Liceului Tehnologic „Alexe Marin”. Pe lângă deschiderea formală, liceenii au avut parte și de mai multe noutăți. Începând de astăzi, elevii vor putea folosi un simulator auto de ultimă generație, un strung modern cu comandă numerică, iar cadrele didactice vor folosi doar catalogul online.


 O zi plină de încărcătură emoțională pentru toți elevii din județul Olt, indiferent de vârsta pe care o au. Și la Liceul Tehnologic „Alexe Marin”, tinerii au venit timizi și dornici de a începe cu dreptul un nou an școlar, mai ales că, de astăzi, vor avea parte de mai multe noutăți. Pornit ca un proiect pilot, catalogul electronic va deveni, de acum, o certitudine. Asta înseamnă că părinții vor putea fi la curent în timp real cu activitatea copiilor la școală, iar profesorii vor avea o gestiune mai riguroasă asupra situației școlare pentru fiecare elev în parte.
De asemenea, începând cu acest an școlar, elevii se vor putea bucura de noua bază materială a școlii. Cu ajutorul fondurilor venite prin PNRR, Liceul Tehnologic „Alexe Marin” a putut achiziționa un simulator auto nou, modern, dar și un strung cu comandă numerică.
În ultima perioadă, Liceul Tehnologic „Alexe Marin” a devenit un pol de atracție pentru agenții economici de pe platforma industrială a Slatinei, modelând viitori meseriași de calitate, atât de căutați pe piața locală.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE