Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Geniul limbii engleze de la Eurognosi
05.09.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1109

În timp ce majoritatea tinerilor ajung la un nivel avansat de engleză abia spre finalul liceului, un adolescent slătinean a obținut certificatul B2 la doar 12 ani. Luca Stan este pasionat de limba lui Shakespeare, iar pentru el, engleza reprezintă un mod de viață. A susținut examenul la final de clasa a V-a, iar acum are un certificat valoros chiar și pentru studenți.


 Pasiunea lui Luca pentru limba engleză a apărut încă de la o vârstă fragedă. Pentru el, orele de engleză nu sunt doar cursuri simple, ci experiențe interactive și captivante care îi dezvoltă creativitatea și abilitatea de exprimare într-o limbă de circulație internațională.
Chiar dacă este elev în clasa a VI - a, Luca este recunoscut, deja, ca un vorbitor avansat de limba engleză. Recent, el a obținut certificatul Cambridge de upper intermediate level, echivalentul calificativului B2. Nu a fost o misiune foarte dificilă, mai ales că, pentru Luca, engleza a devenit un reflex pe care îl stăpânește cu brio.
Participă cu drag la orele de engleză de la Centrul de Limbi Străine Eurognosi Slatina și adoră să învețe într-un mod total diferit de felul în care se desfășoară orele de limbi străine în școlile gimnaziale. Iar pentru cei care își doresc să ajungă să cunoască tainele limbii engleze, tânărul are și un sfat.
Predarea Eurognosi este interactivă, dinamică și modernă și este realizată de profesori dedicați, care susțin cursurile cu profesionalism și responsabilitate. Toate sălile de clasă sunt dotate cu display-uri interactive cu touch screen, iar copiii beneficiază de materiale audio, video, fișe și caiete de lucru. Atmosfera este una relaxată și plăcută, iar tot ce se întâmplă la cursuri definește pasiunea pentru predarea și învățarea limbilor străine. La Eurognosi Slatina-Craiova, studenții sunt pregătiți nu doar pentru susținerea diverselor examene de tip Cambrige, ci și pentru viitor.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE