Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
La liceu, în școala de vară
29.08.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 114

Liceul Economic „Petre S. Aurelian” desfășoară, în această săptămână, cea de-a V -a ediție a școlii de vară. Anul acesta, activitățile au avut ca scop dezvoltarea abilităților de a lucra în echipă și de a comunica eficient. Școala de vară de la Economic se adresează tuturor elevilor din liceu care își doresc să descopere și o latura distractivă a școlii.


 Școala de vară „Happy faces, happy times” a ajuns, în acest an, la cea de-a V - a ediție. Zeci de copii vor participa, în fiecare zi, la activitățile pe care cadrele didactice de aici le-au pregătit. Sunt activități creative, educative și recreative, care au ca scop dezvoltarea abilităților practice ale tinerilor.
Cei care au participat la activitățile desfășurate până acum, au descoperit și o altă latură a școlii. Învățarea s-a făcut prin joc, iar munca în echipă și comunicarea eficientă au fost principalele ingrediente ale unui timp de calitate petrecut alături de colegi.
După încheierea acestor acțiuni, atât elevii, cât și cadrele didactice se vor pregăti pentru data de 9 septembrie, atunci când va începe în mod oficial noul an școlar, 2024/2025.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE