Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Concurență mare pentru a fi student la Slatina
28.08.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1036

Facultatea de Management și Dezvoltare Rurală, filiala Slatina își continuă traseul ascendent în ceea ce atragerea studenților din județul Olt. Anul acesta, concurența pentru locurile bugetate a fost mai mare ca oricând, fiind vorba de 1,5 candidați pe loc. Directorul unității de învățământ superior a mai anunțat că mai există, totuși, locuri la învățământul cu frecvență redusă.


 Perioada de înscriere la Facultatea de Management și Dezvoltare Rurală Slatina din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din București s-a încheiat. Cele 100 de locuri disponibile au fost ocupate, în acest an, încă din prima sesiune de înscriere. Mai mult decât atât, concurența pe aceste locuri a fost uriașă, de 1,5 persoane pe loc.
2024 a fost anul unei premiere și în ceea ce privește calitatea studenților care optează pentru această facultate. Ultima medie la buget este, în acest an, de 7,77.
Directorul unității de învățământ superior a mai amintit faptul că, în acest an, Facultatea de Management și Dezvoltare Rurală Slatina a reușit să atragă și absolvenți ai liceelor din mediul rural.
Cu toții așteaptă, acum, deschiderea anului universitar 2024/2025, programată la începutul lunii septembrie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE