Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Liceul Titulescu, surprize pentru elevi
21.08.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1006

Tot în contextul începutului de an școlar, Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu” îi va aștepta pe elevi cu noi surprize. Celebrul amfiteatru al școlii, sala de sport, dar și sălile de curs au trecut printr-un amplu proces de renovare și modernizare, fiind o vară foarte aglomerată pentru muncitorii unității de învățământ. Prima zi de școală a anului școlar 2024/2025 va fi pe 9 septembrie, atunci când toți elevii și preșcolarii se vor întoarce în bănci.


 Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu” din Slatina se pregătește de finalizarea unor investiții importante. Vara aceasta, lucrările de reabilitare a spațiilor școlare au fost în toi. Unul dintre cele mai importante obiective a fost modernizarea celebrului amfiteatru vechi de aproximativ 50 de ani. Povestea lui este una impresionantă, fiind al patrulea amfiteatru fonic din toată țara, placat cu lemn și cu acustică de cea mai înaltă calitate. Anul acesta, însă, elevii vor avea parte de noi schimbări, întreg spațiul fiind recondiționat.
Tot în această vară vor fi încheiate și lucrările de reamenajare a sălilor de clasă și a sălii de sport, astfel încât elevii să își poată desfășura activitatea în cele mai bune condiții.
Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu“ este o unitate de învățământ etalon a județului, având în fiecare an zeci de elevi premiați la concursurile și olimpiadele școlare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Deschideri festive de top la „Minulescu” și „Greceanu”

Fie că vorbim despre boboci sau despre elevi maturi, ori despre dascăli cu experiența multor generații, pentru toți începerea școlii aduce mari emoții, în fiecare an. La Colegiul Național „Radu Greceanu” din Slatina, deschiderea anului școlar a fost marcată în curtea unității de învățământ, într-un cadru festiv. Aceeași atmosferă a fost și la Colegiul Național „Ion Minulescu”, acolo unde cei aproximativ 1.800 de copii au participat cu bucurie la deschiderea festivă.
09 Sep 2024