Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Admitere la liceu cu elevi nerepartizați
24.07.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 373

Emoțiile absolvenților de clasa a VIII – a din acest an sunt aproape de final. Astăzi a avut loc repartiția computerizată pentru admiterea la liceu. Chiar dacă majoritatea elevilor au fost distribuiți la liceul dorit, au existat și cazuri în care tinerii au rămas nerepartizați. Mai mult decât atât, la nivelul județului Olt au rămas 195 de locuri necompletate la unități de învățământ din Corabia, Caracal, Piatra-Olt sau Iancu Jianu.


 2591 de absolvenți cu medie de Evaluare Națională. Acesta este numărul pe care județul Olt l-a înregistrat pentru prima etapă de înscriere la liceu. Dintre aceștia, mulți au fost admiși pe locuri speciale de romi, de copii cu deficiențe sau la licee militare, vocaționale sau profesionale din țară.
Nu toți copiii au fost admiși, însă, la liceu. Aproximativ 50 de absolvenți din județul Olt nu au avut o medie suficient de mare pentru a intra la una din clasele pentru care au optat în fișa de înscriere și s-au trezit, astăzi, nerepartizați.
De mâine, joi, 25 iulie, elevii admiși și părinții lor pot merge la liceul la care au fost repartizați pentru confirmarea locului, în funcție de programul de lucru, comunicat de fiecare liceu în parte. A doua etapă de admitere în învățământul liceal începe pe 2 august, cu afișarea centrului de admitere și a situației locurilor rămase libere. Cererile de înscriere se depun în perioada 12-14 august și repartizarea are loc pe 19 și 20 august.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE