Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Școala nr.3 din Slatina, în topul Evaluării Naționale
10.07.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 893

Școala Gimnazială nr. 3 din Slatina este una dintre unitățile de învățământ care au dat unii dintre cei mai buni elevi la Evaluarea Națională din acest an. Și în ceea ce privește procentul de promovare este de peste 90%, fiind prea puțini cei care nu au reușit să obțină o medie peste 5. Mâine, absolvenții unității de învățământ își vor completa fișele de înscriere la liceu pentru a intra în repartiția computerizată de pe 24 iulie.


 Doar două note de 10 au fost înregistrate la nivelul județului Olt la examenul de Evaluare Națională: una de la Școala Gimnazială „Nicolae Titulescu” din Caracal, iar cealaltă la „Vlaicu Vodă”. Imediat după ele, la doar 0,05 puncte distanță se află o absolventă a Școlii Gimnaziale Nr.3 din Slatina, una dintre unitățile de învățământ care a avut o promovabilitate mare, de peste 90%.
Emoțiile vor continua până pe 24 iulie, atunci când va avea loc repartizarea computerizată la liceu. Până atunci, proaspeții absolvenți de a VIII - a trebuie să își completeze fișele de înscriere.
Media de admitere la liceu este reprezentată doar din media aritmetică a notelor de la examenul de Evaluare Națională. În caz de egalitate, totuși, primul criteriu de departajare este media generală de absolvire a claselor V - VIII.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE