Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Liceul Economic, note de 10 la BAC
10.07.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1235

Rezultatele examenului național de Bacalaureat din acest an au adus un motiv de mândrie pentru Liceul Economic „Petre S. Aurelian” din Slatina. Cu o promovabilitate cu opt procente mai mare față de cea de anul trecut, dar și cu patru note de 10, obținute la materii precum matematica, logică și geografie, unitatea de învățământ a reușit să se claseze pe locul șapte la nivelul județului Olt.


 Una dintre surprizele plăcute ale examenului de Bacalaureat din acest an este Liceul Economic „Petre S. Aurelian” din Slatina. Potrivit rezultatelor inițiale, promovabilitatea la BAC din acest an este cu opt procente mai mare față de anul precedent. Mai mult decât atât, patru elevi au reușit să demonstreze că, prin muncă susținută, poți obține nota 10 la probele de BAC.
Conducerea unității de învățământ speră ca, după soluționarea contestațiilor și afișarea notelor finale, procentul de promovare să se majoreze cu cel puțin două procente.
Cei patru elevi care au reușit să obțină nota 10 la una din probele examenului de Bacalaureat din acest an sunt Iulia Năstăsoiu, Cornelia Costea, Valentin Mititelu și Cătălin Ungureanu.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE