Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Două eleve de 10 la Ev. Națională
05.07.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 3612

După afișarea rezultatelor inițiale ale examenului de Evaluare Națională din acest an, județul Olt se poate mândri cu două note de 10. Cele două tinere spun că învățatul constant și eficient au fost ingredientele care au făcut posibil acest succes. Drumul lor, la liceu, va continua pe profilul real, acolo unde se vor putea pregăti pentru facultăți precum Medicina sau ASE.


 Au fost publicate primele rezultate pentru absolvenții de clasa a VIII - a care au susținut examenul de Evaluare Națională din acest an, iar județul Olt se laudă cu două medii maxime. Prima elevă care a reușit această performanță este Ariana Aspra, un copil pentru care nota 10 era așteptată, mai ales că în simularea din primăvară a reușit același rezultat.
Ariana este elevă a Școlii Gimnaziale „Nicolae Titulescu” din Caracal și este o mândrie a școlii.
Cea de-a doua medie de 10 este de la Școala Gimnazială „Vlaicu Vodă” din Slatina. Erika Dincă este o tânără pentru care învățatul reprezintă un mod de viață. Este avidă de cunoaștere și, spune ea, rezultatul obținut este o încununare a muncii depuse în cei patru ani de studiu.
Rezultatele finale ale examenului de Evaluare Națională vor fi afișate pe data de 9 iulie, iar șansele ca numărul elevilor cu media 10 să crească sunt mari, ținând cont că sunt cinci copii cu medii cuprinse între 9,97 și 9,90

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE