Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
A copiat la BAC cu casca în ureche
05.07.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 5534

Examenul Național de Bacalaureat s-a încheiat fără prea multe probleme la nivelul județului Olt. Singurul incident s-a petrecut la Liceul Teoretic „Alexandru Ioan Cuza” din Corabia, acolo unde un candidat a încercat să copieze, cu casca în ureche. Pentru această faptă, tânărul nu va putea susține examenul în următoarele două sesiuni.


 Aproape de un BAC fără probleme, la nivelul județului Olt. La centrul din cadrul Liceului Teoretic „Alexandru Ioan Cuza” din Corabia a fost înregistrat, ieri, un caz de tentativă de fraudă a examenului. Un tânăr din promoția anterioară, care susținea proba la fizică, a fost prins cu casca în ureche în timpul desfășurării examenului.
Era singura probă la care candidatul trebuia să promoveze pentru a lua Bacalaureatul, iar pentru acest incident, tânărul va trebui să susțină examenul pentru toate cele trei probe, anulându-se, de fapt, toate rezultatele înregistrate la celelalte două probe. De asemenea, absolventul nu va putea susține examenul de BAC în următoarele două sesiuni, până în toamna anului 2025.
Primele rezultate la examenul de Bacalaureat 2024 vor fi publicate în 8 iulie. Contestațiile se vor putea depune în 8 iulie, în intervalul orar 12:00-18:00. În 12 iulie se vor afișa rezultatele finale, după contestații.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE