Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Au încheiat BAC-ul cu zâmbetul pe buze
04.07.2024
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 438

După o săptămână de foc, absolvenții de clasa a XII-a au încheiat astăzi ultimă probă a Bacalaureatului. Fericiți că emoțiile au luat sfârșit, elevii spun că nicio probă din această sesiune nu le-a ridicat vreo problemă.


După trei zile cu emoții puternice, tinerii absolvenți de liceu au încheiat astăzi ultima probă a examenului de Bacalaureat din acest an. Elevii au susținut examenul la materia preferată, în funcție de profilul studiat în cei patru ani de liceu și au putut alege din zece discipline. După trei ore de concentrare intensă, tinerii au ieșit din sălile de examen cu zâmbetul pe buze, mărturisind că cerințele întâlnite nu le-au ridicat niciun fel de dificultate și se așteaptă acum la note foarte mari. Mai mult decât atât, ei spun că se așteptau ca subiectele să fie atât de accesibile, mai ales că și celelalte două probe au fost foarte ușoare.
Primele rezultate ale examenului de Bacalaureat din acest an se vor afișa luni, 8 iulie, iar tot atunci se pot depune și contestațiile, care vor fi soluționate în perioada 9 – 11 iulie, urmând ca rezultatele finale să fie publicate pe 12 iulie.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE